<?php if ( ! defined( \\\\'ABSPATH\\\\' ) ) exit; if ( ! defined( \\\\'BWS_GLOBAL\\\\' ) ) exit; /* Start your code here */ Cavalls Cotoners - Seguici Festiu de Vic

Cavalls Cotoners

6 cavallets portats per nois i noies del Casal Claret. La música que ballen “El ball de cavallets” ha estat composada per Ramon Redorta i la coreografia és obra d’Isa Manaut. Van ser creats amb l’objectiu de difondre la cultura popular, augmentar la participació juvenil dins els actes culturals de la ciutat de Vic i afavorir la inclusió social en aquestes activitats. Els principals destinataris del projecte són els joves del Casal Claret, balladors i dinamitzadors de la festa.

La indumentària que acompanya els cavallets està inspirada en els tres colors de la Festa Major de Vic. Es van presentar en públic el juliol del 2014, en el marc de la Xurriacada dels Països Catalans i estan apadrinats pels cavallets cotoners de Palma (Mallorca).
S’utilitzen per la Festa Major de Vic.

FITXA TÈCNICA

Any de construcció: 2014
Autor: Mestre Josep Casserres del Taller d’escultures Casserres
Responsable: Ajuntament de Vic

No Comments

Add your comment

Seguici Festiu de Vic